【新春情人節元宵搞搞陣】求鬼其好好笑徵文比賽

competition

為咗順手派個利是同讓大家笑住過猴年,就搞個hea底嘅徵文比賽。由今日至22/2(元宵)23:59pm 香港時間 UTC+8hrs,歡迎來稿講有關新年同情人節嘅好笑文,好笑就得。都懶得滾搞高人們新春頭痕做判審,就以26/2晚 facebook like數+內文like數嘅總和排名,頭三位利是各$200,第4第5位各$150,第6名$100。

字數,至少要係一篇文啦,太短兩句status咁嘅,唔理喇,Common sense啦,我都唔想你吔寫文好似湊字數咁。廣東話、書面語、英文,通通不限。

本人expect反應會一般,大家都要拜年嘛,不妨喺拜年時留意有乜好笑嘅事發生,旨在係得啖笑嘛 :D 祝大家新春大吉,今年萬事如意,開開心心。

投稿電郵:[email protected],請註明投稿於《爾雅集hea底徵文比賽》之類,以資識別。歡迎閒日也來投稿,以文會友:)

呆總

爾雅集總編輯,他們如此叫我,我便有如此稱號。 以文會友,不問姓甚名誰,不理江湖恩怨;勸天公抖擻,樂見世間文章不拘一格。不小器但挺怕煩。

More Posts - Website

高人指點

comments